Exact Online: Forbidden User division is not within division scope
Exact Online: Forbidden User division is not within division scope

Deze foutmelding kan optreden tijdens het synchroniseren of wanneer administraties niet zichtbaar zijn in je koppeling.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Melding

Forbidden User division is not within division scope

Reden

Tijdens het maken van de verbinding met Exact Online is geen of beperkt toegang verleend tot de gewenste administratie. De verbonden gebruiker op Combidesk heeft geen toegang.

Oplossing

Volg de volgende stappen om dit op te lossen:

1. Log in, in Exact Online
2. Klik op je login naam (rechtsboven in het scherm op het pijltje)

3. Klik op Mijn Exact Online > Ga naar Beveiligingscentrum
4. Scroll naar beneden tot het kopje "Machtigingen voor mijn apps" > Klik op Combimaker

5. Klik rechtsonder op "Administraties beheren"

6. Selecteer de betreffende administratie die je wil toevoegen door het aan te vinken in de kolom "Beschikbare administraties"
7. Klik vervolgens op het pijltje naar rechts, zodat de administraties in de kolom "Geselecteerde administraties" komt.
8. Klik op "Opslaan en sluiten".