Exact Online administraties beheren

In dit artikel lees je hoe je meerdere administraties kunt beheren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Combidesk toegang te geven tot meerdere Exact Online administraties, is het nodig om dit aan te passen in je Exact Online instellingen.

Ga hiervoor naar 'Mijn Exact Online' (rechtsboven) en navigeer naar Beveligingscentrum.

Ga vanuit hier naar Machtigingen voor mijn apps en zoek de app die je hebt gekoppeld via Combidesk.

Klik deze app aan en er verschijnt een overzicht met toegekende rechten. Klik op Administraties beheren en geef in dit venster aan welke administraties toegang tot de app moeten krijgen. Vergeet niet op te slaan.