Waarom kan ik mijn Exact online administratie niet selecteren?
Waarom kan ik mijn Exact online administratie niet selecteren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het toevoegen van een tweede koppeling onder hetzelfde Combidesk account, kan het voorkomen dat je geen juiste administratie kunt selecteren bij de stap ''Selecteer Exact Online administratie''.

Mocht de gekoppelde gebruiker binnen het Combidesk account toegang hebben tot de administratie die je wilt koppelen, dan kun je het volgende doen:

Als de gekoppelde gebruiker binnen het Combidesk account toegang heeft tot de gewenste administratie, volg dan deze stappen:

1. Ga binnen Exact Online naar ''Mijn Exact Online''.

2. Navigeer naar ''Beveiligingscentrum''.

3. Kies ''Machtigingen voor Apps''.

4. Selecteer de juiste app*.

5. Klik op ''Administratie beheren''.

6. Selecteer de gewenste administratie en verplaats deze naar rechts.

*Voor elke koppeling wordt een aparte app aangemaakt in Exact Online. Hieronder vind je een overzicht van welke app je moet selecteren bij de bijbehorende koppeling:

App naam Exact online:

Koppeling:

Lightspeed eCom (Combidesk)

Lightspeed e-Commerce

Ecwid by Combidesk

Ecwid

Stripe Aflettermodule

Stripe

Mollie Aflettermodule

Mollie

Mijnwebwinkel by Combidesk

Mijnwebwinkel

Shopify (Combidesk)

Shopify

Plug&Pay

Plug & Pay

Teamleader by Combidesk

Teamleader

booq by Combidesk

booq

Combidesk

CCV Shop & Moneybird