Hoe verwijder ik een koppeling?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Combidesk koppeling kunt verwijderen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Combidesk koppeling verwijderen gaat als volgt:

1. Ga naar je Combidesk dashboard door in te loggen met je e-mailadres.

2. Klik op de koppeling op de knop 'Verwijderen' (prullenmand) en verwijder de koppeling.

3. Geef ons eventueel feedback om onze koppelingen en service te kunnen verbeteren.

Heb je een koppeling voor Shopify, CCV Shop of Lightspeed eCom app? Deze koppelingen kunnen alleen vanuit het platform zelf worden verwijderd. Ga naar de pagina's om te lezen hoe de koppeling te verwijderen: