Installatiehandleiding CCV Shop Moneybird koppeling

In dit artikel lees je alles over hoe je de CCV Shop Moneybird koppeling kunt installeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoud

1. Inleiding

2. Functionaliteiten van de koppeling

3. Configuratie van de koppeling

4. De statistieken bekijken

5. FAQ

1. Inleiding

Koppel eenvoudig je Moneybird administratie aan je CCV Shop account. Moneybird zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel de boekhouding en online btw-aangifte kan regelen voor je webwinkel.

2. Functionaliteiten van de koppeling

De koppeling plaatst klanten en factuurgegevens automatisch in de boekhouding. Verder zijn dit de functionaliteiten:

• Gemakkelijk kosten en inkomsten beheren en automatisch inboeken

• Synchronisatie van facturen en bestellingen die automatisch terechtkomen in Moneybird.

• Nieuwe klanten verschijnen automatisch in Moneybird.

• Kortingen en kortingscodes worden automatisch meegenomen.

• De koppeling synchroniseert ieder uur. Een factuur kan nooit dubbel in Moneybird verschijnen.

• Facturen in een andere valuta wordt ook in deze valuta in Moneybird getoond.

3. Configuratie van de koppeling

Om de app te kunnen installeren dien je eerst in te loggen in je CCV Shop beheeromgeving. Ga vervolgens naar de App Store in het linker menu.

In het zoekvenster, typ Moneybird en klik op het eerste resultaat.

Om de koppeling te installeren, klik je op de Installeren knop.

Doorloop daarna alle stappen op de Combidesk site. Je wordt hierbij ook gevraagd om je Moneybird gegevens en je goedkeuring.

Om de installatie af te ronden, klik je op Installeer koppeling.

4. De statistieken bekijken

Log in op Combidesk.com (je hebt tijdens de installatie van de app een toegang per e-mail ontvangen)

Voor de CCV Shop - Moneybird koppeling, klik op statistieken rechtsonder

Let op: het kan enkele dagen duren voordat je de eerste statistieken ziet.

5. FAQ

Heb je vragen over deze koppeling? Stuur dan een e-mail naar support@combidesk.com of start rechtsonder een chat gesprek.