Hoe werkt de CCV Shop Moneybird koppeling precies?

Deze koppeling synchroniseert automatisch al je webshoporders en klantgegevens van CCV Shop naar Moneybird.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voer een sluitende boekhouding met deze volautomatische CCV Shop Moneybird koppeling.

Omschrijving

Deze koppeling synchroniseert automatisch al je webshoporders en klantgegevens van CCV Shop naar Moneybird. Dit bespaart tijd, je hoeft nooit meer dubbel werk te verrichten én je maakt minder fouten. Er is immers geen handwerk meer nodig.

Belangrijkste kenmerken

• Volledig geautomatiseerde koppeling

• Synchroniseert je omzet en klantgegevens direct naar Moneybird

• Betrouwbaar en online support

Hoe werkt het?

• Wanneer een CCV Shop order de status 'afgerond' en 'order betaald' heeft, wordt er een factuur aangemaakt in Moneybird. Deze factuur krijgt in Moneybird de status 'betaald'.

• De resultatenrekening en BTW-aangifte worden meteen bijgewerkt.

• In Moneybird wordt een nieuwe klant automatisch aangemaakt.

• Bestaande bestellingen worden overgenomen van CCV Shop naar je Moneybird account

• Bestelinformatie producten (productnaam, aantal, bedrag van de bestelregel en de btw) en verzendkosten worden overgenomen.

• Kortingen, zowel kortingscodes als webwinkelwagen kortingen worden meegenomen.

• Je bespaart tijd, werkt efficiënter en verhoogt je werkplezier.

Installatie

Simpel, in een aantal stappen koppel je de Moneybird app aan je webwinkel.

1. Log in op CCV Shop en ga naar de app store.

2. Open de app en klik op installeren.

3. Doorloop alle stappen en sla de koppeling op.

Voor deze koppeling hoef je niets te downloaden. De koppeling is volledig webgebaseerd en draait bij Combidesk in de cloud.

Lees hier hoe Combidesk omgaat met de data van haar gebruikers.

Direct naar de installatiehandleiding?

Synchronisatie. Wat en wanneer wordt er gesynchroniseerd?

Hieronder vertellen we precies wat en wanneer we synchroniseren.

Wat:

Klantgegegens:

• Velden: Bedrijfsnaam, adres

Ordergegegens:

• Bestelinformatie producten (productnaam, aantal, bedrag van de bestelregel en de btw)

• Verzendkosten

• Kortingen, zowel kortingscodes als webwinkelwagen kortingen

Eenmalige export:

• Ja, alles

• Ja, vanaf begin boekjaar

Wanneer?

• Deze koppeling wordt iedere 30 minuten automatisch gesynchroniseerd. Hiervoor hoef je zelf niets uit te voeren, het proces gebeurt volledig op de achtergrond. Exporteer je een reeds bestaande hoeveelheid orderhistorie, dan kan het eerste resultaat wat langer duren omdat we dan eerst deze hoeveelheid voor je verwerken.

Kosten

Deze koppeling kun je in de maand van installeren gratis uitproberen. Dus installeer je de koppeling in januari, dan wordt over die maand geen bedrag in rekening gebracht. Daarna kost de koppeling €6 per administratie/webshop per maand.

De verrekening van de kosten verloopt via je CCV Shop factuur.

Screenshots

Support

• Installatiehandleiding

• CTA

• Belangrijkste (collectie)