Een Shopify app verwijderen

In dit artikel vertellen we je hoe je een Shopify app kunt verwijderen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Shopify app verwijderen

Je kunt een app uit je winkel verwijderen via de pagina Apps en verkoopkanalen in het Shopify-beheercentrum.

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik in de rij van de app die je wilt verwijderen op Verwijderen.

3. Klik in het bericht dat wordt weergegeven op Verwijderen.

Als de app die je hebt verwijderd extra stappen voor verwijdering vereist, kun je contact opnemen met de app-ontwikkelaars door naar Instellingen > Apps en verkoopkanalen > Ondersteuning in het Shopify-beheercentrum te gaan.