Exact Online inrichten voor automatisch afletteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Exact Online in te richten ten behoeve van automatisch afletteren, moet je bepaalde instellingen en parameters configureren. Helaas kunnen wij geen specifieke informatie geven over de exacte stappen en velden die je moet invullen, omdat deze afhankelijk zijn van de versie en configuratie van SnelStart die je gebruikt.
ā€‹

Hier zijn enkele algemene richtlijnen die je kunnen helpen bij het invullen van de genoemde stappen:

1. Inrichten bankdagboek:

• Ga naar Stamgegevens > Financieel > Dagboeken in Exact Online.

• Selecteer Bank en maak een nieuw Dagboek aan.

• Vul het volgende rekeningnummer in: NL30 ABNA 0524 590958.

• Omschrijving: Mollie
      ā€‹

2. Inrichten grootboekrekening transactiekosten:

• Ga naar Stamgegevens > Financieel > Grootboekrekeningen in Exact Online

• Selecteer Nieuw en maak een grootboekrekekening aan.
      Gebruik Afschrijvingskosten of Overige kosten (Winst & Verlies / Debet).

• Omschrijving: Transactiekosten Mollie
      ā€‹

3. Inrichten grootboekrekening uitbetalingen:

• Ga naar Stamgegevens > Financieel > Grootboekrekeningen in Exact Online

• Selecteer Nieuw en maak een grootboekrekekening aan.
      Gebruik Algemeen of Vooruitbetalingen (Balans / Debet).

• Omschrijving: Tussenrekening Mollie
      ā€‹

Het is raadzaam om de handleiding van Exact Onine te raadplegen of contact op te nemen met de klantenondersteuning van Exact Onine voor specifieke vragen omtrent deze instellingen.