Met een koppeling tussen Shopify en Moneybird heb je een gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing.

Deze koppeling wisselt automatisch belangrijke gegevens uit tussen Shopify en Moneybird. Dit bespaart tijd, je hoeft nooit meer dubbel werk te verrichten én je maakt minder fouten. Er is immers geen handwerk meer nodig.

Direct uitproberen?

Installatievideo Shopify Moneybird koppeling:

Inhoudsopgave

1. Welke gegevens worden uitgewisseld?
  2. Mollie betalingen
  3. Hoe te installeren?
  4. Opmerkingen

1. Welke gegevens worden uitgewisseld?

• Shopify orders worden automatisch gesynchroniseerd naar Moneybird.
  • Klanten in Shopifyworden aangemaakt als klant in Moneybird
  • Bepaal op basis van de orderstatus wanneer er gesynchroniseerd moet worden.
  • Bepaal zelf de gewenste factuurstatus in Moneybird.
  • De resultatenrekening en BTW-aangifte worden meteen bijgewerkt.
  • Bestaande bestellingen worden overgenomen van Shopify naar je Moneybird account
  • Bestelinformatie producten (productnaam, aantal, bedrag van de bestelregel en de btw) en verzendkosten worden overgenomen.
  • Kortingen, zowel kortingscodes als webwinkelwagen kortingen worden meegenomen.
  • Je bespaart tijd, werkt efficiënter en verhoogt je werkplezier.

2. Mollie betalingen

Gebruik je Mollie voor iDEAL of Creditcard betalingen bijvoorbeeld? Deze koppeling verwerkt automatisch Mollie betalingen. Op deze manier hoef je niet meer handmatig het MT940 bestand vanuit Mollie te downloaden en te uploaden in Moneybird om betalingen te kunnen verwerken. Ook wordt er hier dan gelijk rekening gehouden met de transactiekosten die Mollie rekent. Op deze manier ben je minder bezig met de boekhouding, en meer met de dingen die zij echt belangrijk vinden.

3. Hoe te installeren?

De koppeling is rechtstreeks vanuit je Shopify omgeving. De Shopify Moneybird app is hier te vinden in de Shopify App Store:

4. Opmerkingen

• Deze koppeling wordt iedere 15-30 minuten (meestal eerder) gesynchroniseerd.
  • Afgeronde orders worden overgezet vanaf het moment van installatie.
  • Orderhistorie kan automatisch worden meegenomen.
  • Klanten worden op basis van een uniek e-mailadres aangemaakt in Moneybird.
  • Gebruik Moneybird als betaalbaar en eenvoudig boekhoudpakket. Wij adviseren om de facturatie vanuit Shopify te laten verlopen.