Hoe kan ik facturen opnieuw importeren?

Dit artikel laat zien hoe je facturen opnieuw importeert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1:

Log in op Combidesk en ga naar je dashboard waar je jouw combi's kunt zien. Klik op het potloodje om je instellingen van je koppeling te bewerken.

Stap 2:

En klik op 'Bewerk configuratie'

Stap 3:

Je configuratie stappen worden geladen. Klik op 'Klik hier om deze keuze te wijzigen'. Klik vervolgens op 'Wil je bestaande facturen overhevelen? Kies dan hier vanaf wanneer je dat wilt' en selecteer de gewenste periode:

Stap 4:

Scroll vervolgens naar beneden en klik op 'Opslaan en terug':

Opmerking(en):

• Je export wordt in een wachtrij gezet. Het kan, afhankelijk van drukte en de hoeveelheid facturen even duren voordat de export gereed is. Dit heeft onder andere met API limieten van de softwarepakketten waarmee gekoppeld wordt te maken.

• De export loopt verder automatisch. Hiervoor hoef je niets te doen.

• Facturen of boekingen die eerder door de koppeling zijn gesynchroniseerd, worden niet dubbel in het boekhoudpakket aangemaakt.

• De koppeling voert geen wijzigingen door op bestaande facturen. Dus mocht je een wijziging willen hebben aangebracht in de boeking in het boekhoudpakket, verwijder dan eerst de bestaande boeking.