e-Boekhouden.nl
Hoe kan ik meerdere e-Boekhouden administraties koppelen?

In dit artikel leggen we je uit hoe je meerdere administraties kunt koppelen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een verbinding met e-Boekhouden te kunnen maken dien je de API/SOAP gegevens te gebruiken. Je vult in de verbinding onderstaande gegevens in:

Gebruikersnaam

Beveiligingscode 1

Beveiligingscode 2

Het is helaas niet mogelijk om met dezelfde gebruiker meerdere administraties te koppelen.

De oplossing om dit alsnog voor elkaar te krijgen, is om per administratie een unieke gebruiker aan te maken en deze te gebruiken om mee te verbinden.