Hoe activeer ik een Simplicate koppeling?

In dit artikel leggen we uit hoe de koppeling kunt activeren via Simplicate

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave

1. Hoe log ik in bij Simplicate?

Via onderstaande link wordt er door Simplicate uitgelegd hoe je inlogt op je Simplcate account.

2. Activeren van de koppeling

Hieronder leggen we uit hoe de koppeling kunt activeren via Simplicate.

3. Simplicate Boekhoudkoppelingen pagina

Voor het activeren van de koppeling ga je in Simplicate naar Instellingen > Facturen > Boekhoudkoppeling. Klik bij op groene knop van welk boekhoudprogramma je wilt koppelen. ‘Installeren’:

Er wordt nu een uitleg gegeven wat er wordt gedaan.
Klik op ik begrijp het, ga verder.

De koppelpagina van Combidesk wordt nu geopend waarbij je Simplicate en SnelStart in beeld ziet en met elkaar kunt verbinden.

Klik op 'Verbind je Simplicate account':

Simplicate vraagt nu om de domeinnaam in te vullen.
Dit is adres waarmee je inlogt op Simplicate en is meestal je bedrijfsnaam.

Bijvoorbeeld 'bedrijfsnaam.simplicate.nl'.

Klik vervolgens op Inloggen via Simplicate.

Omdat je reeds bent ingelogd in Simplicate wordt de vraag gesteld of Combidesk toegang mag krijgen tot jouw Simplicate omgeving:

Je komt, na toestemming te hebben gegeven, weer terug op de koppelpagina van Combidesk. Je ziet hier het e-mailadres van het account waarmee je bent ingelogd in Simplicate.

Verbind je Administratie account

Klik op Verbind je Administratie account.

Je wordt doorverwezen naar de Administratie pagina.

Als je nog niet bent ingelogd, moet je eerst inloggen voor je verder kunt gaan.

Doorloop de stappen die gevraagd worden vanuit Administratie je zult terugkeren naar de Combidesk Pagina.

Kies ten slotte voor Installeer koppeling.

Belangrijk: het e-mailadres waarmee je bent ingelogd in Simplicate wordt gebruikt om automatisch een account aan te maken bij Combidesk.

Nadat je op Installeer koppeling hebt geklikt, kom je in het overzicht van jouw combi's: de koppelingen die binnen Combidesk zijn gelegd, waaronder nu dus de Simplicate - Administratie koppeling.

5. Hulp nodig?

We begrijpen dat je druk bent of misschien geen ervaring hebt met software. Daarom staat ons gespecialiseerde team altijd voor je klaar om je te helpen. Maak gebruik van onze installatiepakketten om zelf nóg meer tijd over te houden.

Installatieafspraak

Kom je tijd te kort of wil je dat wij de installatie volledig uit handen nemen, maak dan gebruik van onze implementatiehulp op afstand. Wij ontzorgen je meteen en leveren een goed werkende koppeling op. Voor de meeste koppelingen kost installatiehulp een vast bedrag van € 95, sommigen € 195. Besluit je na de proefperiode niet met de koppeling verder te gaan dan brengen we geen kosten in rekening. Maak hieronder een installatie afspraak en plan hem direct in.