Mijn koppeling werkt niet. Wat moet ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Login op je Combidesk dashboard en kijk bij 'Mijn koppelingen'. Ga naar de geschiedenis van je koppeling. Klik op de link van een eventuele foutmelding en onze chatbot geeft je mogelijk een goede oplossingsrichting. Kijk ook even in onze Kennisbank. Heb je de fout opgelost, dan kun je in de geschiedenis van je koppeling op het refresh-knopje achter de foutmelding klikken om de synchronisatie nogmaals te doen. Kom je er niet uit, stuur dan een chat.