Mijn gegevens komen niet in het gekoppelde pakket. Hoe kan ik dat oplossen?
Mijn gegevens komen niet in het gekoppelde pakket. Hoe kan ik dat oplossen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Login op je Combidesk dashboard en kijk bij 'Mijn koppelingen'. Controleer de geschiedenis van de koppeling om te zien of er foutmeldingen zijn. Los deze foutmeldingen op.
ā€‹TIP: klik op de link van de foutmelding en onze chatbot geeft je mogelijk een goede oplossingsrichting. Kijk ook even in onze Kennisbank. Kom je er niet uit, stuur dan een chat.