Waar zie ik of mijn koppeling werkt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de koppeling kun je zien of de koppeling op dat moment actief is. Dit herken je aan de tekst 'Draait nu' of bijvoorbeeld 'Laatste sync 8 uur geleden'. Verder zit er op de koppeling een knopje 'Geschiedenis'. Door hierop te klikken verschijnt er een regel die ook weer aangeklikt kan worden. Door dit te doen verschijnt tot slot een pop-up met de geschiedenis van de koppeling. Hier zie je wat de koppeling heeft verwerkt en vind je foutmeldingen terug.