Shopify Payments activeren in je koppeling

In dit artikel lees je hoe je Shopify Payments activeert binnen je koppeling.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Shopify Payment te activeren is het noodzakelijk dat je Combidesk de extra rechten geeft om de betalingen uit je Shopify account te mogen lezen. Hiertoe dient eenmalig opnieuw verbonden te worden met Shopify.

Opnieuw verbinden met Shopify

Ga naar je Combidesk account en ga naar 'Verbonden accounts'. Klik daar achter Shopify op de knop 'Verbind opnieuw' en druk op 'Test en sla op'.

Bovenstaande geldt alleen bij klanten die de koppeling hebben geïnstalleerd vóór 14-06-2023.