Aan de slag met Combidesk
Koppeling verwijderen
Combidesk - Mijnwebwinkel koppeling verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Combidesk Mijnwebwinkel koppeling kunt verwijderen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je koppeling opzeggen door deze in je Combidesk dashboard te verwijderen.
We zullen dan de automatische facturatie stopzetten.

Je dient in je 'Dashboard omgeving' te klikken op het vierkantje met potloodje, zoals te zien is in de volgende afbeelding 1:

Vervolgens op de volgende pagina krijg je de verbonden accounts te zien.

Klik vervolgens op het prullenbakje dat is te zien op de volgende afbeelding 2:

Je krijgt een nieuwe pop-up met de vraag of je zeker wilt of waarom je de koppeling wilt verwijderen. Indien je dit niet wilt klik op 'annuleren' als je toch door wilt gaan selecteer een keuze en geef ons a.u.b. een feedback waarom je de koppeling verwijdert.

LETOP! Als de koppeling is verwijdert kan dit niet ongedaan gemaakt worden.
Alle voorheen verwerkte informatie items (orders/facturen/boekingen)
zal verloren gaan. (Dit betekend niet dat verwerkte items verwijderd
zullen worden.
Alle verwerkte items zullen in beide platformen blijven bestaan.)

Jouw feedback geeft ons meer informatie om de koppeling nog verder te kunnen ontwikkelen!

Als het niet lukt om de koppeling te verwijderen willen we je vragen om contact met ons op te nemen via de helpdesk van combidesk.