Twinfield
Twinfield debiteurenmasker inrichten

In dit artikel lees je hoe je in Twinfield een debiteurenmasker kunt inrichten.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het masker voor debiteurnummers in Twinfield moet dusdanig ingesteld zijn dat de Moneybird klantnummers passen. Wijzig dit dan ook naar een *. Dit kan bij ‘Administratie-instellingen - Dimensie-typen ’ aangepast worden (zie onderstaande afbeeldingen).

Ga naar Administratie-instellingen > Dimensie-typen

Klik op 'Debiteuren'

Verander het formaat naar een *

• Zorg dat de klantnummers uit het bronpakket niet in de range voor Twinfield crediteurnummers gaan vallen. Doe dit door een hoofdletter C ervoor te plaatsen.