e-Boekhouden.nl
Waar vind ik mijn facturen in e-Boekhouden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je vindt de aangemaakte factuur terug in e-Boekhouden onder 'Boekhouden > Overzichten> Mutaties.

En onder Boekhouden > Overzichten > Open Posten > selecteer: Te ontvangen (debiteuren)'. Wanneer je op 'Volgende' klikt verschijnen de openstaande posten.

Wanneer een factuur betaald is, verdwijnt deze in e-Boekhouden uit de lijst met open posten. Daarnaast verandert de status van de factuur in Teamleader in 'Betaald'.