Lightspeed ActiveCampaign - Hoe kan ik de e-mail lijst wijzigen of instellen?
Lightspeed ActiveCampaign - Hoe kan ik de e-mail lijst wijzigen of instellen?

In dit artikel lees je hoe je wijzigingen in de geselecteerde lijsten kunt aanbrengen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je maakt gebruik van de Lightspeed ActiveCampaign koppeling en wilt graag je reeds gekoppelde lijsten aanpassen.

Dit zijn de stappen:

1. Login op je Lightspeed admin omgeving

2. Ga naar de Apps store > Aangeschafte apps

3. Klik links op de app naam (je gaat naar de app landingspagina)

4. Klik rechtsboven op Ga naar App

5. Je bent nu in de instellingen van de koppeling. Selecteer hier de juiste lijsten.

Bekijk bovenstaande ook in deze begeleidende video.
ā€‹https://www.loom.com/share/79e537de8e374b80a1472997b7ce81abĀ