Hoe kan ik mijn Lightspeed Zendesk Chat instellingen wijzigen?
Hoe kan ik mijn Lightspeed Zendesk Chat instellingen wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je instellingen wijzigen door je koppeling vanuit je Lightspeed Apps omgeving te benaderen. Voor alle andere Zendesk Chat specifieke instellingen zoals widget kleur en positie dien je in te loggen op je Zendesk Chat account: https://www.zendesk.com/login/Ā

De volgende instellingen kun je wijzigen:

• Widget tonen op mobiele apparaten

• Moet de widget zichtbaar zijn op de website

• Widget code

Om deze wijzigingen door te voeren ga je naar:

Stap 1: Je Lightspeed App Store omgeving > Aangeschafte Apps

Vervolgens klik je op de app:

Je wordt doorgeleid naar de Zendesk Chat app. Klik tot slot op 'Ga naar App', rechtsboven aan de pagina om je instellingen aan te passen:

PS.

Op deze pagina hebben we nog meer nuttige Lightspeed app voor je beschikbaar. Mis je iets? Laat het ons weten.