Ongeldig: Eenheid Artikel: Toekomstig

Melding

Ongeldig: Eenheid
Artikel: Toekomstig

Oorzaak:

• Eenheid: vermoedelijk bestaat de eenheid (stuk) niet in Exact Online of is deze niet actief.

• Toekomstig: dit zijn artikelen die nog niet geactiveerd zijn.

Oplossing

Maak de Eenheid actief

Eenheid: lees hier hoe je eenheden aan maakt in Exact Online.

• Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Artikelen > Eenheden.Klik op Nieuw.

• Voer de Code en Omschrijving van de eenheid in. Selecteer bij de keuzelijst Type het type eenheid dat je wilt aanmaken.

• Selecteer Actief als je deze eenheid beschikbaar wilt maken voor alle artikelen. Als je wilt dat deze eenheid automatisch wordt geselecteerd wanneer je een nieuw artikel aanmaakt, selecteer dan Standaard.

• Klik op Opslaan + Nieuw om de eenheid op te slaan en een nieuwe eenheid aan te maken.