Meerdere bedrijfsentiteiten installeren met Simplicate

Met dit artikel leggen we uit hoe je meer dan 1 bedrijfsentiteit kunt koppelen met de Simplicate Combidesk koppelingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave

1. Wat betekend een bedrijfsentiteit?

1) Simplicate biedt Bedrijfsentiteiten aan als een manier om bedrijfsactiviteiten te organiseren en te centraliseren.

2) Bedrijfsentiteiten kunnen worden gebruikt om verschillende bedrijfsonderdelen, projecten of bedrijven binnen een bedrijf te organiseren.

3) Bedrijfsentiteiten helpen bij het verbeteren van de samenwerking binnen een bedrijf door taken, middelen en informatie te centraliseren.

4) Bedrijfsentiteiten kunnen worden gebruikt om het proces van het verkrijgen van klanten te verbeteren door meer inzicht te krijgen in bedrijfsactiviteiten, wat kan leiden tot meer klanttevredenheid.

2. Waarom moet ik meerdere koppelingen installeren?

Om ervoor te zorgen dat uw koppeling tussen Simplicate en uw boekhouding/facturatieprogramma blijft bestaan, moet u voor elke koppeling een nieuw token aanvragen.
Dit kan je doen door binnen Simplicate Appstore de installatie opnieuw te starten.

Als je geen nieuwe token aanvraagt voor elke koppeling bij Simplicate, zal de bestaande koppeling(en) worden beëindigd.

Het is niet mogelijk om met één koppeling meerdere bedrijfsentiteiten te koppelen.

3. Simplicate instellen.

Via onderstaande link kom je bij ons artikel hoe je Simplicate dient in te stellen voor het gebruik van de koppeling. Je komt op een collectie pagina uit en zoek naar de sectie 'Simplicate Instellen'.

4. Hoe activeer ik een Simplicate koppeling?

Via onderstaande link kom je bij ons artikel hoe je activeer je een Simplicate koppeling.

5. Uitleg hoe meerdere bedrijfsentiteiten te koppelen.

Als je voorgaande stappen hebt doorlopen leggen we je in onderstaande stappen uit hoe je een tweede, derde, etc. bedrijfsentiteit dient te koppelen met Simplicate.

1. Log in bij je Simplicate account.

2. Ga naar 'instellingen > Boekhoudkoppeling(en)' je ziet nu een lijst met koppelingen die gekoppeld kunnen worden met Simplicate.

3. Zoek het boekhoud/facturatie programma op waar je Simplicate mee wilt koppelen.

4. Klik nu op de groene knop 'Installeren'.

5. Je krijgt een nieuwe pagina en klik nogmaals op 'installeren'

6. Je wordt nu door verwezen naar de Combidesk pagina waar je eerst je Simplicate account opnieuw dient te verbinden.

7. Vervolgens wordt er gevraagd om je boekhoud/facturatie programma account te koppelen. Wanneer je op account verbinden of nieuw account toevoegen klikt wordt er gevraagd om toestemming te geven aan Combidesk. Klik op 'toestaan' anders werkt de koppeling niet.

8. Doorloop de installatiehandleiding om de koppeling verder te installeren.

9. Als je meerdere bedrijfsentiteiten wilt koppelen dien je deze stappen hierboven opnieuw te doorlopen.

10. Als je alles hebt gedaan dan is de koppeling goed geïnstalleerd. Mocht het zo zijn dat de koppeling niet naar behoren werkt neem dan contact op met support.