Plug&Pay verbinden

In dit artikel leggen we uit hoe je je Plug&Pay account verbindt met Combidesk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om goed met Plug&Pay te kunnen verbinden is het nodig dat je ervoor zorgt dat Plug&Pay op de juiste wijze is ingericht. Dit alles doe je alvorens je start met koppelen.

Tijdens het koppelen wordt je gevraagd te verbinden met Plug&Pay. Voer je API sleutel in de popup in. Deze API sleutel kun je aanmaken via Instellingen > Integraties > Ontwikkelaars en dan de optie "Nieuwe API sleutel toevoegen". Geef de sleutel een naam, bijvoorbeeld 'Combidesk'.