Wanneer weten jullie of het een Verlaten winkelmandje is?

In dit artikel leer je wanneer een winkelmandje als verlaten beschouwen wordt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onbekende bezoekers

Zodra een bezoeker tijdens het afrekenen (checkout) zijn of haar e-mailadres heeft ingevuld en daarna een extra klik maakt op het scherm, vangt de koppeling dit e-mailadres af zodat er een verlaten winkelwagen e-mail verzonden kan worden.

De klant dient niet verder te hebben geklikt als 'Bestelling afronden' om gemarkeerd te worden als 'Abandoned cart'. Klanten die verder zijn gegaan maar niet tot een bestelling zijn gekomen, worden in Lightspeed als order aangemaakt, met status 'Niet afgerond' en zijn dus geen winkelwagen verlaters.

Bestaande klanten

Ook bekende gebruikers (klanten die zijn ingelogd) worden op bovenstaande wijze als winkelwagen verlaters gemarkeerd.