Kun je ook afbeeldingen in de e-mail plaatsen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe plaats is een afbeelding in mijn e-mail template?

Om een afbeelding te kunnen plaatsen dien je ervoor te zorgen dat deze afbeelding publiekelijk op het internet beschikbaar is.
Wil je bijvoorbeeld je logo van je bedrijf onderaan de e-mail plaatsen dan kun je het logo op je webshop gebruiken. Volg deze stappen:

1. Ga naar de instellingen van de app in de Lightspeed app store

2. Ga naar de e-mail template instellingen:

3. Ga naar de positie waar je de afbeelding wilt hebben en klik op het afbeelding-icoontje:

4. Je dient nu de URL van je logo (of andere afbeelding) in het venster te plakken:

Om de URL van een logo of afbeelding te kopiëren klik je met je rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer je Adres van afbeelding kopiëren.

Al het goed is wordt de afbeelding automatisch in je e-mail template geplaatst.