CCV Shop Verlatenwinkelwagen afbeelding of logo toevoegen

Hoe voeg je een logo of afbeelding toe aan je emailtemplate

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij deze koppeling kun je een eigen logo of afbeelding toevoegen aan je e-mail.

We leggen hieronder uit je dit te doen.

1. Ga naar je klantendashboard binnen Combidesk. "Klik hier".

2. Als je nog niet bent ingelogd dien je dit eerst te doen. "Klik hier"

3. Klik nu op het potloodje onder de koppeling. (4 icoontjes, zie afbeelding)

4. Klik nu op bewerk configuratie. (Blauwe knop)

5. Ga nu naar beneden op de pagina tot de volgende vraag 'E-mail template'

6. Je ziet hier nu een tekst vak met een voor ingevulde voorbeeld tekst.

7. Je kunt via het volgende icoontje een logo of afbeelding toevoegen in dit tekst vak.
    Letop! Je dient hier een website/url link in te vullen.

8. Je kunt nu zelf bepalen waar je deze afbeelding of logo wilt plaatsen. (Dit kan alleen in het midden van de pagina. Je kunt wel zelf de plek bepalen waar deze afbeelding of logo komt te staan.)

9. Als je klaar bent klik dan op 'Bevestig'.
    Als je het wilt testen op 'Test wijzigingen'. Als je het goed vind ga dan naar het einde van de pagina en klik op de blauwe knop 'opslaan en terug'.

10. Vanaf nu zal jouw logo of afbeelding wat je hebt geselecteerd mee gestuurd worden naar de klant.