Combidesk telefoonnummer

In dit artikel lees je waarom Combidesk bewust niet telefonisch te bereiken is maar wel inzet op 100% goede online support

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Al onze koppelingen zijn relatief snel en eenvoudig te installeren. Heb je toegang tot beide applicaties en zijn deze applicaties correct geconfigureerd, dan kun je zelf de koppeling installeren. Gebruik zo nodig onze installatiehandleiding en bekijk de manual in onze kennisbank. Tip: zoek op het pakket dat je wenst te koppelen.

We begrijpen dat je graag wenst te bellen. Een beller is sneller, nietwaar? Alleen om je de beste support te kunnen bieden gaat deze slogan niet altijd op. We hebben er bewust voor gekozen geen telefonisch support te bieden maar in te zetten op goede online support, en wel om volgende redenen:

• Uit ervaring blijkt dat we je bij telefonisch support vaak geen directe oplossing kunnen bieden, waardoor we uiteindelijk tóch in een e-mailconversatie belanden.

• Per mail/chat werkt efficiënter: we zijn met een klein team en niet 24/7 bereikbaar. We pakken issues op gezette tijden op, hierdoor kunnen we ook beter tijd en aandacht schenken aan de doorontwikkeling van onze koppeling.

• Kostenperspectief: we kunnen nu de kosten aanzienlijk lager houden en dit merk je als gebruiker in de prijsstelling van onze koppelingen.

We hopen op je begrip. Probeer het gerust uit: stel ons een vraag via chat of support@combidesk.com. We proberen je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

Lees ook onze service level agreement (SLA). Om je goed te kunnen helpen bij het gebruik van onze koppeling, bieden we drie niveaus van ondersteuning: Basis, Pro en Premium. Je kunt het service level altijd wijzigen.

Hulp bij installatie

Kom je tijd te kort of wil je dat wij de installatie volledig uit handen nemen, maak dan gebruik van onze implementatiehulp op afstand. Wij ontzorgen je meteen en leveren een goed werkende koppeling op. Voor de meeste koppelingen kost installatiehulp een vast bedrag van € 95. Besluit je na de proefperiode niet met de koppeling verder te gaan dan brengen we geen kosten in rekening. Maak hieronder een installatie afspraak en plan hem direct in.