Een tweede Teamleader entiteit (departement/administratie) koppelen aan Exact Online
Een tweede Teamleader entiteit (departement/administratie) koppelen aan Exact Online

Hoe koppel je een tweede entiteit aan een (andere) Exact Online administratie?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om meerdere Teamleader entiteiten aan ExactOnline te kunnen koppelen dien je de Combidesk koppeling nogmaals te installeren.

LET OP: start iedere nieuwe installatie vanaf het Combidesk platform en niet vanuit je Teamleader integraties

Onderstaande video geeft een visueel beeld van het installatieproces.
https://www.loom.com/share/bebb5495db9044abbb9862ec40f8235d

Teamleader departementen

Tijdens het installatieproces kun je per koppeling het Teamleader departement selecteren:

ExactOnline administraties

Vervolgens kun je bij de ExactOnline configuratie de gewenste administratie selecteren: