Je Combidesk account herstellen

In dit artikel lees je hoe je je Combidesk account kunt herstellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggegevens

Wanneer je een Combidesk koppeling installeert op ons platform of via een van onze partners, dan ontvang je automatisch per e-mail de inloggegevens van je Combidesk account.

Wachtwoord herstel

Mocht je deze gegevens niet meer in je bezit hebben, dan kun je een wachtwoordherstel opvragen. Doe dit door te gaan naar https://combidesk.com/login en klik op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je e-mailadres in waarop je van ons berichten hebt ontvangen. Als er een e-mailadres bekend is, sturen we je een mailtje met een wachtwoordherstel. Volg de procedure op.

Je e-mailadres wijzigen

Log in op je Combidesk account. Ga rechtsboven naar 'Instellingen' en wijzig het e-mailadres. Klik op de knop 'Opslaan' en we hebben je e-mailadres gewijzigd. Je wordt nu uitgelogd. Gebruik het nieuwe e-mailadres en je bestaande wachtwoord om opnieuw in te loggen

Je wachtwoord wijzigen

Log in op je Combidesk account. Ga rechtsboven naar 'Instellingen' en wijzig het wachtwoord. Hiervoor heb je het bestaande wachtwoord nodig en een nieuw wachtwoord. Klik op opslaan en je nieuwe wachtwoord is actief