Shopify
Shopify Moneybird btw instellen voor One-Stop Shop (OSS)

In dit artikel lees je hoe je je Shopify Moneybird koppeling inricht voor One-Stop Shop.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf 1 juli 2021 zijn drempels voor verkoop op afstand voor afzonderlijke landen niet langer van toepassing. In plaats daarvan geldt een enkele drempel voor verkoop op afstand van 10.000 EUR voor de gehele EU.

In dit artikel lees je hoe je Shopify en Moneybird koppelt en inricht.

Heb je nog geen Shopify Moneybird koppeling, ga hier naar de koppeling in de Shopify App Store.

Inrichting Shopify

Lees in dit artikel hoe je Shopify inricht voor One-Stop Shopping.

Inrichting Moneybird

Lees in dit artikel hoe je Moneybird inricht.

Inrichting Shopify Moneybird koppeling

Om je koppeling te laten voldoen aan de OSS regeling dien je onderstaande stap in te stellen op 'Maak gebruik van Unieregeling'. Ga naar je Combidesk Shopify Moneybird instellingen in je Shopify beheeromgeving of log rechtstreeks in op Combidesk om de instelling aan te passen.