Teamleader Grootboekrekeningen instellen

In dit artikel leer je hoe je Teamleader Grootboekrekeningen kunt instellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Grootboekrekeningen instellen

Inrichting Teamleader
Om de koppeling goed te laten werken is het verstandig om je Teamleader instellingen goed na te lopen. Het is goed te weten dat de koppeling foutmeldingen vertoont wanneer de configuraties niet kloppen.

Grootboekrekeningen
Maak in Teamleader binnen de juiste bdrijfsentiteiten de benodigde grootboekrekeningen aan.

Elke positie in je factuur moet toegewezen zijn aan de juiste grootboekrekening.

1. Ga naar Instellingen > Facturen > Grootboekrekeningen

2. Maak alle grootboekrekeningen aan die je gebruikt. Als je commerciële kortingen gebruikt, moet je ook een rekening voor kortingen instellen.

3. Wanneer je de rekeningen hebt aangemaakt, kun je 'Rekeningen voorstellen bij gebruik van btw-tarieven' selecteren. Je kunt het programma dan zo instellen dat je factuurlijn automatisch een specifieke rekening selecteert wanneer een btw-tarief wordt gekozen.

4. Je kunt de rekeningen ook snel instellen op basis van de btw-tarieven voor alle bestaande facturen in Teamleader. Je hoeft ze dan niet meer manueel te overlopen.