Alle collectiesInrichtingPayPal
Niet voldoende toegangsrechten PayPal

In dit artikel leggen we uit hoe je de foutmelding ''Niet voldoende toegangsrechten'' kunt verhelpen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Foutmelding:

Je hebt niet de juiste toegangsrechten tot de PayPal resource op https://api-m.paypal.com/v1/reporting/transactions

Oorzaak:

Bij het aanmaken van de app in PayPal is ''Transaction search'' niet aangevinkt. Hierdoor is Combidesk niet gemachtigd om de transacties door te zoeken.

Oplossing:

Ga via deze link naar de nieuw aangemaakte app 'Combidesk'. Bewerk deze vervolgens en vink 'Transaction search' aan. Zie hieronder voor verduidelijking.

Vergeet vervolgens de instellingen niet onderaan op te slaan.