Exact (Software Gemak)
Connectie maken met Exact Multivers Online (Boekhoudgemak)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor een koppeling met Exact Multivers is het handig om van tevoren alle benodigde inloggegevens bij de hand te hebben. Hieronder vind je een overzicht van de vereiste inloggegevens:

1. Portal gebruikersnaam: Dit is de reguliere inlognaam van de gebruiker zonder "@u4bsw.nl".

2. Portal wachtwoord: Het bijbehorende wachtwoord van de portal gebruiker.

3. Multivers gebruikersnaam: In veel gevallen is dit "SYSTEEM".

4. Multivers wachtwoord: Dit wachtwoord is vaak blanco. In sommige gevallen kan het echter gewijzigd zijn; in dat geval is het wachtwoord bekend bij de beheerder van de omgeving.

Hieronder een voorbeeld: