Lightspeed
Lightspeed multistore - hoe je meerdere apps installeert met verschillende shops
Lightspeed multistore - hoe je meerdere apps installeert met verschillende shops
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak je gebruik van verschillende Lightspeed webshops, dan heb je vermoedelijk een multistore gebruiker.

Bij het installeren van meerdere apps op verschillende shops is het van belang om onderstaande in acht te nemen.

1. De koppeling kijkt naar het e-mailadres van de shopeigenaar

2. Dus alle koppelingen die je installeert, worden naar Combidesk doorverwezen met dat e-mailadres.

3. Zorg er dus voor dat je voordat je installeert alle e-mailadressen gelijk hebt getrokken van de verschillende shops.

4. Dit kan bij iedere shop in “Instellingen → Account → Profiel informatie”.

5. Zodra alle shop dit e-mailadres hebben, kunnen meerdere apps onder 1 Combidesk account geïnstalleerd worden.