Alle collectiesFoutmeldingenSnelStartAlle 'Boe' Foutmeldingen van SnelStart
BOE-0035: "Er is een probleem opgetreden tijdens het verwerken van de Ubl"
BOE-0035: "Er is een probleem opgetreden tijdens het verwerken van de Ubl"

Dit artikel helpt met de BOE-0035 foutmelding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Melding

BOE-0035: "Er is een probleem opgetreden tijdens het verwerken van de Ubl"

Uitleg:

Deze foutmelding geeft aan dat er een probleem is opgetreden tijdens het verwerken van het Ubl-bestand in SnelStart. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals technische problemen of onverwachte fouten tijdens het verwerkingsproces.

Oorzaak:

Mogelijke Oorzaak:

- Technische problemen met de SnelStart-software of -infrastructuur.

- Onverwachte fouten of conflicten tijdens het verwerkingsproces.

- Problemen met de netwerkverbinding of systeeminstellingen.

Voorbeelden:

1. Bij het importeren van een Ubl-bestand krijg je de foutmelding BOE-0035.

2. Het lukt niet om een specifiek Ubl-bestand te verwerken in SnelStart.

3. Bij het verwerken van een Ubl-bestand wordt de melding weergegeven dat er een probleem is opgetreden.

4. De foutmelding verschijnt tijdens verschillende verwerkingshandelingen met Ubl-bestanden.

Oplossing

1. Controleer of er geen technische problemen zijn met de SnelStart-software of -infrastructuur. Raadpleeg de SnelStart-website of neem contact op met de SnelStart helpdesk voor eventuele bekende problemen.

2. Zorg ervoor dat het Ubl-bestand correct is opgesteld en voldoet aan de vereiste specificaties.

3. Controleer de netwerkverbinding en systeeminstellingen om eventuele problemen uit te sluiten.

4. Probeer het Ubl-bestand opnieuw te verwerken in SnelStart. Als de foutmelding aanhoudt, probeer dan een ander Ubl-bestand of neem contact op met de SnelStart helpdesk voor verdere ondersteuning.

Pagina Bron:

Voor meer informatie over deze foutmelding en mogelijke oplossingen, kun je terecht op de volgende pagina van de SnelStart: SnelStart Helpdesk,