SnelStart
Verbinding maken met SnelStart mislukt. Meld je opnieuw aan bij SnelStart. Details: Error retrieving access token
Verbinding maken met SnelStart mislukt. Meld je opnieuw aan bij SnelStart. Details: Error retrieving access token
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Melding

Verbinding maken met SnelStart mislukt. Meld je opnieuw aan bij SnelStart. Details: Error retrieving access token

Oorzaak

De verbinding met je SnelStart account is verbroken. Dit kan komen omdat er opnieuw is verbonden in Combidesk of omdat in SnelStart de verbinding is ingetrokken.

Oplossing

Login op Combidesk en ga naar 'Verbonden accounts'. Ga naar de SnelStart connectie en klik op 'Verbind opnieuw'. Doorloop het autorisatieproces en de verbinding is hersteld.