Sage Accounting
Sage Accounting - Waar kan ik klanten en leveranciers aanmaken of importeren?
Sage Accounting - Waar kan ik klanten en leveranciers aanmaken of importeren?

Hier onder leggen wij je uit hoe je klanten en leveranciers nieuw kan aanmaken of importeren doormiddel van CSV

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je op de bent ingelogd kom je op je overzicht pagina.

Wanneer je op de overzicht pagina bent kan je boven in de keuze balk kiezen voor de volgende hoofd categorieën;

- Summary

- Sales

- Purchases

- Products and Services

- Banking

- Adjustments

- Reporting

- Settings

Customers/klanten

Kies nu voor ‘Contacts’ -> Customers

Nu kom je in het overzicht van de je ‘Customers/Klanten’.

Je kunt hier de klant gegevens inzien en bewerken indien nodig.

Je kan hier ook nieuwe klanten handmatig toevoegen.
Houd er wel rekening mee dat dit niet wordt ge-update naar je API bron.

Je kunt hier klant gegevens zoeken en door op de naam te klikken ga je naar de gedetailleerde pagina van de geselecteerde klant.

GEGEVENS IMPORTEREN.

Je kan als je vanuit een andere boekhoudpakket/factuurpakket een klantenlijst hebt deze importeren doormiddel van een CVS file.

Lees hier mee over hoe dit te doen bij Sage Accounting CSV File uitleg.

Statement RUN

Dit betekend dat je vanaf een specifieke datum kunt zien hoeveel geld er nog uitstaat/betaald moet worden.

Suppliers/Leveranciers

Kies nu voor ‘Contacts’ -> Suppliers

Nu kom je in het overzicht van de je ‘Suppliers/Leveranciers’.

Je kunt hier de leverancier gegevens inzien en bewerken indien nodig.

Je kan hier ook nieuwe leverancier handmatig toevoegen.
Houd er wel rekening mee dat dit niet wordt ge-update naar je bron API.

Je kunt hier leverancier gegevens zoeken en door op de naam te klikken ga je naar de gedetailleerde pagina van de geselecteerde klant.

GEGEVENS IMPORTEREN.

Je kan als je vanuit een andere boekhoudpakket/factuurpakket een leverancierslijst hebt deze importeren doormiddel van een CVS file.

Lees hier mee over hoe dit te doen bij Sage Accounting CSV File uitleg.