Product Update #33

We ontwikkelen non-stop door aan ons integratieplatform. We zijn daarom erg blij met jullie constante feedback.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hieronder lees je over de laatste Combidesk product updates die we in de maand augustus hebben doorgevoerd.
​
πŸ€Heb je vragen, ideeΓ«n of een bug gevonden? Aarzel niet en laat het ons weten.

Koppeling & update(s):

• WooCommerce Yuki: nieuwe koppeling πŸŽ‰
    We hebben deze nieuwe koppeling afgelopen week gelanceerd. Hij is te bewonderen in dit theater.
    ​
    ​

• Shopify Exact Online: OSS updates & artikel SKU/Barcode
    Enkele kleine aanpassingen aan de functionaliteit tbv OSS. We hebben hier een artikel geschreven over hoe je Shopify en Exact Online OSS-proof maakt.
    ​
    Keuzestap tussen SKU/Barcode in artikelselectie. Nu kun je aangeven of we naar SKU of Barcode moeten kijken zodra artikelen worden gesynchroniseerd.

​

• Teamleader SnelStart: verbeterde weergave van betaalregistraties
    We lieten voorheen een uniek ID zien in de geschiedenis van de koppeling, nu zie je exact om welke factuur het gaat.
    ​
    ​

• WooCommerce SnelStart: aparte mapping voor verzendkosten
    Het is nu mogelijk om verzendkosten op een aparte grootboekrekening te boeken.