Instruction manual Teamleader Mailjet integration
Updated over a week ago

Zorg er allereerst voor dat je een account hebt aangemaakt op Combidesk.com. Dit doe je eenvoudig door naar https://combidesk.com/login te gaan en te klikken op 'Geen account?'.

Koppeling configureren

Ga vervolgens op Combidesk naar de Teamleader koppelingen. Vanuit hier kun je Mailjet selecteren om de koppeling te maken.

Nadat je Teamleader hebt geselecteerd kom je in de zogeheten 'Installatiepagina'. Hier kun je de koppeling verder configureren. Klik op de oranje knop 'Installeren'.

Accounts verbinden

Teamleader koppelen

Verbind vervolgens je Teamleader account door op de knop 'Verbind je teamleader account' te klikken.

Heb je nog geen Teamleader account? Klik dan op 'Nog geen account'.

Vul in het eerste veld je API groep in en in het tweede veld je API sleutel. Beide zijn te vinden in je Teamleader account onder Instellingen - API & Webhooks (zie screenshot hieronder).

Wanneer je in de de API groep en API sleutel hebt ingevuld klik je op de oranje knop 'Test en sla op'. Je Teamleader account is verbonden.

Klik vervolgens op 'Volgende stap'.

Mailjet koppelen

Klik nu op 'Verbind je Mailjet account' en wanneer je nog geen account hebt op 'Nog geen account?'.

Je komt nu in een autorisatiescherm van Mailjet. Je dient hier de API key en API secret in te vullen. Je vindt je key en secret in je Mailjet account settings: My Account > Master API Key & Sub API key management of klik deze link:  https://app.mailjet.com/account/api_keys

Kopieer de key en de secret in de koppeling en klik op 'Test en sla op'.

Configureer je Mailjet mailinglijst

Selecteer in welke lijst je nieuwe Teamleader contacten moet komen in Mailjet. Wanneer je nog geen lijst in Mailjet hebt aangemaakt kun je dit doen op https://app.mailjet.com/contacts/lists/create Noem je lijst bijvoorbeeld 'Subscribers' of 'Nieuwsbriefaanmeldingen'.

Koppeling opslaan

Heb je alle alle goed ingevuld? Sla dan de Teamleader Mailjet koppeling op. Geef je e-mailadres op en klik op 'Installeer koppeling'.