Met een app stoppen

Zodra u zich hebt aangemeld voor een app, kunt u deze op elk gewenst moment stoppen. Het stopzetten van een app gebeurt op gebruikersniveau. U dient dus ingelogd te zijn als de gebruikers van de app.

Voordat u begint

Als u zich nog niet hebt geabonneerd op een app, kunt u Een app proberen.

Met een app stoppen

De functionaliteit om met een app te stoppen is alleen beschikbaar voor gebruikers en partners die ingelogd zijn. Zie App Center rollen.

1. Inloggen in en uitloggen uit het Exact Online App Center
  2. Vind de app met de zoekfunctie van het App Center.
  3. Klik op Meer details.
  4. Klik op de detailpagina op Stop gebruik.
  5. Volg de aanwijzingen op de partnersite om u af te melden.