Orders gaan vanuit CCV shop naar WSSN. Hierbij worden alleen de orderregels van producten met EAN codes die ook bestaan in WSSN doorgestuurd richting WSSN.

Indien de order op voltooid (of een andere status, configurabel) komt te staan bij WSSN wordt de status van de order in CCV shop ook op voltooid gezet. Hierbij wordt ook de track and trace code in de order geplaatst.

De voorraad in CCV wordt bijgewerkt op basis van de voorraad in WSSN.

Door het niet invullen van de EAN code in CCV (of het onbekend zijn van de EAN codes in WSSN) kun je er voor zorgen dat de orderregels van deze producten niet naar WSSN gaan. Je moet dan wel extra letten op orders waarvan een deel door WSSN wordt gedaan en een deel niet.

--

HANDLEIDING

Deze handleiding laat je zien hoe je eenvoudig een koppeling maakt tussen je CCV Shop webwinkel en WSSN Fulfilment.

Benodigdheden

--

Stap 1

Ga naar je beheeromgeving van CCV Shop en klik in het linker menu op Apps. Zoek naar de app 'WSSN' en druk op Enter.

Selecteer de WSSN app:

--

Stap 2

Klik op INSTALLEREN en vervolgens op VOLGENDE

Klik bij 'Start installatie op VERBIND JE WSSN ACCOUNT

Vul het Client ID en de API key in. Deze zijn door WSSN per e-mail verstrekt. Klik vervolgens op 'Test en sla op'. Je WSSN account is nu verbonden.

Scroll naar beneden en selecteer de orderstatus die orders in CCV Shop moeten krijgen nadat ze zijn voltooid in WSSN:

Selecteer vervolgens de standaard verzendmethode die gebruikt wordt voor orders binnen Nederland.

Selecteer tot slot de verzendmethode die gebruikt wordt voor orders die verzonden worden buiten Nederland

--

Stap 3 - Installeer de koppeling

Je bent klaar om de koppeling te installeren. Vul je e-mailadres in en we zetten de koppeling voor je aan.

Succes met je WSSN Fulfilment koppeling! Vragen? Stel ze gerust!