Advies en antwoorden van het Combidesk-team

Er bestaan twee verschillende typen Lightspeed Back Offices (V1 en V2).

Dit artikel gaat over V1 van het Back Office. Als u onbekend bent met welke versie u gebruikt, bekijk dan dit artikel

App direct stopgezet V1

Apps worden voor minimaal 1 maand aangeschaft en zijn maandelijks opzegbaar. Als de app langer dan 12 uur geleden geïnstalleerd is, dan wordt de hele maand gefactureerd. U kunt een app annuleren door te navigeren naar ALGEMEEN > App store en te klikken op het tabblad Mijn aankopen.

  • Actief - app is geïnstalleerd en wordt mogelijk gefactureerd.
  • Geannuleerd - app is gedeïnstalleerd, maar wordt mogelijk nog één keer gefactureerd i.v.m. maandelijkse opzegging.
  • Verlopen - app is gedeïnstalleerd en wordt niet meer gefactureerd.

Apps worden achteraf in rekening gebracht. Houd dus altijd goed rekening met de aanschafdatum.

Let op! Annuleert u een app binnen 12 uur na installatie, dan wordt deze direct gedeïnstalleerd en niet in rekening gebracht. Na 12 uur schaft u de app minimaal voor 1 (hele) maand aan.

App direct stopgezet V2

Dit artikel gaat over V2 van het Back Office. Als u onbekend bent met welke versie u gebruikt, bekijk dan dit artikel

Apps worden voor minimaal 1 maand aangeschaft en zijn maandelijks opzegbaar. Als de app langer dan 12 uur geleden geïnstalleerd is, dan wordt de hele maand gefactureerd. U kunt een app annuleren door te navigeren naar WEBSITE > Apps > Mijn aankopen

  • Actief - de app is geïnstalleerd en wordt gefactureerd.
  • Geannuleerd - app is gedeïnstalleerd, maar wordt mogelijk nog één keer gefactureerd i.v.m. maandelijkse opzegging.
  • Verwijderd - app is gedeïnstalleerd en wordt niet meer gefactureerd.

Apps worden achteraf in rekening gebracht. Houd dus altijd goed rekening met de aanschafdatum.

Let op! Annuleert u een app binnen 12 uur na installatie, dan wordt deze direct gedeïnstalleerd en niet in rekening gebracht. Na 12 uur schaft u de app minimaal voor 1 (hele) maand aan. De facturatie loopt per maand, het kan dus zijn dat u te laat voor de app opzegt en er nog 1 maand in rekening wordt gebracht. 

Heeft u het antwoord gevonden?