Account aanmaken

Ga naar onze login pagina om een account aan te maken. Klik op Geen account?.

Maak eenvoudig een account aan via Google, Facebook of LinkedIn. Wil je handmatig een gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken, vul dan een e-mailadres en klik op Registeren.

Er is een e-mail met een activatie link verzonden. Ga naar je inbox en activeer je account door op de oranje knop te klikken.

Koppeling maken

Nadat je je account hebt geactiveerd kun je vanuit de homepage een nieuwe koppeling maken. Scroll naar beneden om de apps te vinden waarmee je wilt koppelen. Je kun ook in het zoekvenster de app-naam intypen.

App zoeken

App koppelingen pagina

Nadat je één van de apps hebt geselecteerd waarmee je wilt koppelen, verschijnt je op de koppeligenpagina van die app. Op deze pagina staan alle beschikbare koppelingen, onderverdeelt in Meest populaire koppelingen en Losse koppelingen.

Koppeling maken met meest populaire koppeling

Klik op het Logo of op de i om door te gaan naar de informatiepagina van de koppeling. Hier vind je informatie over de Beschrijving, Installatie en Prijzen.
Klik op de oranje kop Installeren.

Dashboard / Mijn Combi's

Nadat je een koppeling hebt gemaakt verschijnt deze op je Combidesk dashboard. We hebben je koppeling als Combi opgeslagen. Wil je vanuit elders in Combidesk terug navigeren naar je dashboard dan kun je dit doen door rechts op Mijn Combi's te klikken.

Nieuwe koppeling (Combi) aanmaken

Vanuit je Dashboard kun je rechtsonder op de oranje plus klikken. Je gaat dan naar de Apps pagina van Combidesk. Vanuit hier kun je op de app klikken die je wilt koppelen of het zoekvenster gebruiken om de te koppelen app te vinden.

Proefperiode

Iedere Combidesk koppeling kun je 30 dagen gratis uitproberen. Na deze proefperiode